"ШКОЛА – ЦЕ НЕ КОМОРА ЗНАНЬ, А СВІТОЧ РОЗУМУ, СВЯТИНЯ І НАДІЯ, ДУХОВНА КОЛИСКА НАРОДУ, НОРОВЛИВЕ ДИТЯ СУСПІЛЬСТВА". В.Сухомлинський

субота, 15 червня 2024 р.

Шкільні новини

 Подвір'я школи наповнилося різнобарв'ям квітів, святкового вбрання, добрими та щирими посмішками. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора - особливого свята, якого немає в жодному календарі. Свято, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. Свято, в якому переплелись радість і смуток, спогади й мрії, дитинство і юність.

На випускний вечір завітали Назаренко Михайло Іванович - перший заступник сільського голови Новодмитрівської сільської ради, Данчишен Анатолій Федорович - староста сіл Дмитрівка та Матвіївка, які привітали випускників із закінченням школи та побажали їм наснаги й завзяття у житті, реалізації ідей і досягнень у поставлених цілях.

Дорогі випускники, нехай шкільні роки залишаться у Вашій пам’яті низкою щасливих яскравих днів, коли Ви опановували знання і знаходили справжніх друзів. Впевнено вступайте в доросле життя. БУДЬТЕ ЩАСЛИВІ!!!