"ШКОЛА – ЦЕ НЕ КОМОРА ЗНАНЬ, А СВІТОЧ РОЗУМУ, СВЯТИНЯ І НАДІЯ, ДУХОВНА КОЛИСКА НАРОДУ, НОРОВЛИВЕ ДИТЯ СУСПІЛЬСТВА". В.Сухомлинський

четвер, 22 лютого 2024 р.

Шкільні новини

 22 лютого на базі Дмитрівського НВК був проведений другий етап змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" серед дівчат Новодмитрівського ліцею, Драбівецького, Дмитрівського та Домантівського НВК.

  Наші дівчата відкривали змагальний день з найсильнішого суперника - Драбівецького НВК. Першу партію, на жаль, програли, але налаштувались і вибороли перемогу в другій. А у вирішальній третій з самого початку лідирували по очкам та не змогли втримати перевагу й поступилися з рахунком 15:13.

  Наступним суперником наших спортсменок стали дівчата з Новодмитрівського ліцею. На майданчику відбувалась запекла боротьба - бились за кожен м'яч до останнього очка та, на жаль, поступились з невеличкою різницею у двох партіях поспіль й програли матч.

 Отже, у результаті запеклої боротьби І місце здобула команда дівчат Драбівецького НВК, ІІ місце – команда дівчат Новодмитрівського ліцею, ІІІ місце - команда дівчат Дмитрівського НВК і ІV місце – команда дівчат Домантівського НВК.

Вітаємо переможців та учасників змагань!!!